hét speelgoedwalhalla

Over Boenoboe

Welkom bij Boenoboe, hét speelgoedwalhalla voor avontuurlijke kinderen. In onze webshop vind je een betoverende mix van high-end kinderspeelgoed, waarmee eindeloos vermaak en spelend leren is gegarandeerd.

Fijn weetje: een aantal van onze pareltjes van producten zijn normaal gesproken alleen te vinden bij basisscholen en bso's. Laat jouw kind er thuis ook van genieten en voel hun vreugde. Ontdek de magie van educatief en duurzaam speelgoed voor groeiende geesten van nul tot twaalf jaar. Dit gaat om de (interactieve), houten puzzels. Papa's en mama's, opvoeders, opa's en oma's en alle andere betrokkenen met een neus voor kwaliteit: bij Boenoboe vinden jullie het perfecte cadeau dat de kindertijd verrijkt en generaties inspireert.

Spelen en leren

Vanaf heden kunnen wij deze mooie producten aanbieden via onze website en zo kunnen kinderen ook thuis met deze mooie producten spelen en leren. Naast deze mooie lijn speelgoed hebben we in onze shop ook de ruimte voor andere mooie merken die ons aanspreken. We voegen alleen merken toe die aansluiten bij de visie en/of uitstraling van Boenoboe.

Denk aan de leuke pettenlijn van Hello Hossy, de collectie van Hey Clay met hun interactieve producten en de kindvriendelijke make-up lijn van Miss Nella.
direct naar webshop


Inspiratie

Dit vind je misschien leuk

Foto: Puzzel hout geometrische vormen, 12 stukjes
Puzzel hout geometrische vormen, 12 stukjes
€ 54,10
Foto: Toilettas butterscotch - Olli Ella
Toilettas butterscotch - Olli Ella
€ 29,90
Foto: Knuffel "beer" - speenhouder
Knuffel "beer" - speenhouder
€ 16,00
Foto: Bad Spons Miss Nella
Bad Spons Miss Nella
€ 8,99
Foto: Maileg princess muis - kleine zus
Maileg princess muis - kleine zus
€ 27,95